Senatore – Gravina in Puglia

Senatore

Decemberben jártunk ebben a csodás kis városban, Gravina in Pugliában és mivel ilyenkor nem fenyegeti az utazót azt veszély, hogy elfogynak a normális árú szállások, az utolsó pillanatra hagytuk a kiválasztást. Figyelem! Ezzel ne kísérletezz, csak akkor, amikor tudod, hogy lepkehálóval sem tudnak turistát fogni. Nyáron mindenképp foglalj előre mert ha nagy a kereslet, az árak is emelkednek és minél több a turista, annál kevesebb a szállás és a maradék egyre drágább lesz. Foglalj előre! Szóval a La Villa Del Senatore nevűre esett a választásunk mert 9,5-öt kapott a Bookingon és mert reggeli is járt a szobához.

Szállásunk udvara Gravina in Puglia belvárosában: Senatore

Egyrészt szuper helyen van. Egyszerre csendes és városközponti a hely. Ezt annak köszönheti, hogy egy kis zsákutcában van, védve a zajtól és a kíváncsi tekintetektől. Ez a régi polgármester háza.

Senatore

Jó ízléssel és láthatóan igen bőkezűen bánt a tervező a területtel. Az elhelyezkedéséhez képest elég nagy a kertje -sőt: van kertje!- és a belső terek is igen nagyvonalúak lehettek. Persze mióta utazókat fogad, azóta átalakították az emeletet, de még így is látszik, hogy ez egy szép ház.
Sajnos nem voltam elég elővigyázatos és elfelejtettem lefotózni a szobát.
A reggelit egy közeli kávézóban lehetett elfogyasztani, ami egy szabadon választható péküstiből és teából vagy kávéból állt. Jó volt 🙂
Visszamennék a Senatore -ba? Mindenképp! Linkje itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük